SNELLE LEVERING | VEILIG & VERTROUWD | OOK AFHALEN
0
Winkelwagen
€ 0,00

Wat is dit?

Hebt u Rena Ware pannen? En zijn bij uw pannen ook hier en daar wat onderdelen aan vervanging toe? En bent u ook al heel lang op zoek naar een adres waar u dat nog zou kunnen krijgen?

Dan bent u nu op de juiste plaats!

Wat zit hier achter?

Wij zijn sinds ca. 1980 de trotse bezitters van een Rena Ware pannenset en nog steeds heel enthousiast! Het was destijds niet goedkoop, maar het was absoluut het geld waard; de kwaliteit is inmiddels wel bewezen. Onverslijtbaar! Zulke pannen kosten nu nog steeds een klein fortuin en moet je met een zaklantaarn zoeken...

Wij verzekeren u: nadat u uw Rena Ware pannen met deze handvatten en knoppen weer 'bij de tijd' hebt gebracht, kunnen ze er weer jaren tegen! Wij (en velen met ons!) zijn er inmiddels wel van overtuigd dat u uw eigen pannen niet terug zult kennen!

Hoe het begon

Op een gegeven moment (2004) deed zich bij onze Rena Ware pannen het probleem voor dat er enkele handvatten en knoppen stuk waren of dreigden te breken. (Je moet er toch niet aan denken dat je 3 liter hete soep over je heen krijgt…!) Het bleek al snel dat er in Nederland niets meer van Rena Ware te krijgen was. Wat navraag in de familie- en kennissenkring leerde dat er meer mensen worstelden met precies hetzelfde probleem. Eén vriendin had zelfs nergens meer een oor of knop aan zitten en hanneste met pannendoekjes en een vork om het stoomdeksel op te tillen!

Zo rees bij ons heel langzaam het idee (dat heeft wel een jaar geduurd...) om ze dan maar gezamenlijk in het buitenland te bestellen en de verzendkosten met elkaar te delen. Dus hoe meer mensen inhaakten hoe beter! Een gratis advertentie in een lokaal huis-aan-huis blad gezet… Schrikken van het aantal reacties…

Toen we één keer voor onszelf en een groep lokale ‘Rena Ware-cookers’ hadden besteld en de spullen naar alle tevredenheid uitgeleverd waren, bleven de mensen maar bellen! Via een vriendin of familie hadden ze gehoord dat wij Rena Ware handvatten hadden. Nou... eh, niet dus... Jawel..., maar alleen aan onze eigen pannen... Of we ze dan ook nog konden leveren... Mmm... Tjah... Nou... En er waren ook mensen die nu inmiddels wel de dekselknoppen hadden maar geen stoomdeksel-schroefje... (al doende leer je, nietwaar?) We hebben toen besloten om het hele avontuur dan nog maar een keer op poten te zetten. Ook al vanwege de vele leuke reacties die we kregen. We dachten er daarmee wel vanaf te zijn… Niet dus. Er volgden nog een aantal van dergelijke rondes...

Juist vanwege die leuke reacties is het heel leuk om te doen; je hebt alleen met blije mensen te maken. Mensen die vaak ook al jaren op zoek waren. Die leuke reacties komen op allerlei manieren binnen: spontaan tijdens het afhalen - we monteren het dan desgewenst ook voor u -, per telefoon, e-mail, kerstkaart, brief of wat dan ook. Wat het juist ook leuk maakt: al dan niet in het dialect – prachtig! (Moi, Grunn'n en houdoe, Broabant!) Zo leer je nog es wat. Allemaal heel hartelijk bedankt, mensen! Dit is leuk!!

Later

Inmiddels (2006) werkten we niet meer met wachtlijsten; we durfden het aan om wat voorraad te hebben... Spannend!

En ook nieuwe Rena Ware pannensets kon u vanaf toen bij ons kopen! Het is was inderdaad wel een beetje heel erg veel uit de hand gelopen... Deze muis kreeg zelfs zo'n lange staart dat we er maar een site aan gewaagd hebben, omdat we onderhand platgebeld werden en telkens hetzelfde verhaal moesten vertellen... We zijn kennelijk met velen! Natuurlijk mocht ook die site niets kosten; het ging erom elkaar te helpen. Uiteindelijk zijn we in 2006 een webshop gestart.

Nu: nieuwe website

Intussen (2018) zijn we aangeland bij de derde versie webwinkel omdat het onderhoud (nieuwe versies software, allerlei automatisering-perikelen, etc.)  toch wel erg veel tijd begon te kosten.

Rena Ware

Het verhaal van Rena Ware begon toen de Nederlandse (Friese) immigrant Fred "Pop" Zylstra en zijn vrouw Rena in 1941 Rena Ware stichtten, waarbij hij koos voor "waterloos" kookgerei als kernproduct van het bedrijf en een bedrijfsmodel aannam dat anderen zou helpen hun leven te verbeteren. Al meer dan 70 jaar is Rena Ware trouw gebleven aan de principes waarop het is gebaseerd: eerlijkheid, integriteit en moed.

RenaWare Zelfhulpgroep
Kerspelstraat 1
8271 TH  IJsselmuiden  (NL)

Klantenservice:
(+31)(0)38 332 67 00
Ma t/m za van 19.30 uur tot 20.00
of via het contactformulier

KvK nr: 05078114
BTW nr: NL001659707B31

SNS Bank Nederland
IBAN: NL03 SNSB 0267 9616 34
BIC: SNSBNL2A

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies