SNELLE LEVERING | VEILIG & VERTROUWD | OOK AFHALEN
0
Winkelwagen
€ 0,00
Info, Tips & Tricks /

Gestapeld koken

Gestapeld-koken

Gestapeld koken is een andere spannende tijd- en geldbesparende functie van Rena Ware kookgerei. Gestapeld koken stelt u in staat om meer voedsel in één keer te bereiden door kleinere pannen te stapelen bovenop grotere pannen met een omgekeerde pan als afdekking in plaats van een deksel.

Voor het beste resultaat verwarmt u elke pan eerst op directe middelmatige warmte tot een waterslot is ontstaan. Vervolgens wordt de pan op een andere pan gestapeld.

Twee pannen hoog is het maximum om te koken, maar u kunt voedsel warm houden tot het serveren in een drie-pans hoge stapel.

Sommige voedingsmiddelen, zoals rijst, zijn ideaal om met een stapel te koken. Fijne groenten zoals spinazie en erwten kunnen beter niet gekookt worden met de stapelkookmethode. Wortelachtige groenten zoals aardappelen, wortelen, bieten, rapen en pastinaken moeten in kleine stukjes worden gesneden om het koken op een stapel te vergemakkelijken.

"Deliciously Gourmet"
Rena Ware's "Deliciously Gourmet" Use & Care/Cookbook heeft meer informatie over gestapeld koken en het gebruik en onderhoud van Rena Ware kookgerei. U vindt het in onze webshop.
RenaWare Zelfhulpgroep
Kerspelstraat 1
8271 TH  IJsselmuiden  (NL)

Klantenservice:
(+31)(0)38 332 67 00
Ma t/m za van 19.30 uur tot 20.00
of via het contactformulier

KvK nr: 05078114
BTW nr: NL001659707B31

SNS Bank Nederland
IBAN: NL03 SNSB 0267 9616 34
BIC: SNSBNL2A

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies